Αρχιτεκτονική. Εσωτερικός Σχεδιασμός. Φωτορεαλισμός.

3D ΦΩΤΟΡΕΑΛΙΣΜΟΣ / ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΚΚΑΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Αρχικά χρειάζομαι μία σύντομη περιγραφή του έργου όπως επίσης φωτογραφίες, λεπτομερείς κατόψεις, τομές, όψεις, σκίτσα και τρισδιάστατα μοντέλα. Θα πρέπει ακόμη να γνωρίζω τον απαιτούμενο αριθμό εικόνων και τον επιθυμητό χρόνο παράδοσής τους. Αν έχετε το δικό σας τρισδιάστατο μοντέλο, παρακαλώ στείλτε το σε εμένα και θα αναλάβω τους απαραίτητους ελέγχους για να δω αν είναι χρήσιμο. Δεν είναι απαραίτητο σε αυτό το στάδιο η μελέτη να είναι πλήρως καθορισμένη και ολοκληρωμένη προκειμένου να σας δώσω μία προσφορά.

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ

Μόλις αποδεχτείτε την προσφορά μου προχωρώ στην έναρξη των εργασιών. Το πρώτο βήμα της διαδικασίας είναι η μοντελοποίηση της γεωμετρίας του έργου σας. Χρησιμοποιώ τα αρχιτεκτονικά σχέδια σαν οδηγό για να δημιουργήσω το τρισδιάστατο μοντέλο. Καθ' όλη τη διαδικασία μοντελοποίησης, εικόνες που δείχνουν την πρόοδο της εργασίας θα σας αποσταλούν προκειμένου να επιβεβαιώσετε ότι όλα είναι σωστά. Αυτές οι πρώτες δοκιμαστικές εικόνες θα είναι ασπρόμαυρες, χωρίς την απόδοση υλικών ή χρωμάτων. Ο σκοπός αυτών των αρχικών αποδόσεων είναι να μπορέσετε να εντοπίσετε προβλήματα στο σχέδιο ή λάθη στη μοντελοποίηση και να εγκρίνετε το τρισδιάστατο μοντέλο.

 

ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ

Αφού επιβεβαιώσετε ότι το τρισδιάστατο ψηφιακό μοντέλο είναι σωστό, δημιουργώ πολλαπλές οπτικές γωνίες για να διαλέξετε. Σε αυτή τη φάση δημιουργώ πολλές εικόνες χαμηλής ανάλυσης έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ποιες γωνίες λήψης ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας.

 

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ

Μόλις οι οπτικές γωνίες έχουν εγκριθεί προχωρώ στην εφαρμογή των υλικών και του φωτισμού στο μοντέλο και δημιουργώ την επιθυμητή ατμόσφαιρα για τις εικόνες.

 

ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ύστερα από την εφαρμογή των υλικών και του φωτισμού, προχωρώ στην απόδοση (rendering) των εικόνων σε χαμηλή ανάλυση. Γνωρίζω ότι οι αποδόσεις (renders) είναι ένας γρήγορος τρόπος για να πάρετε αποφάσεις, γι' αυτό το λόγο οι προεπισκοπήσεις (previews) περιλαμβάνονται στη διαδικασία έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε σχόλια και παρατηρήσεις και να προτείνετε περαιτέρω αλλαγές.

 

ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Μόλις εγκρίνετε τα υλικά και το φωτισμό, προχωρώ στην απόδοση των εικόνων σε υψηλή ανάλυση καθώς και σε επεξεργασία τους (post-production). Οι τελικές εικόνες θα σταλούν σε εσάς ώστε να δώσετε την έγκρισή σας ή να κάνετε τα σχόλιά σας. Αφού η τελική εικόνα έχει εγκριθεί, σας αποστέλλω τις τελικές εικόνες σε υψηλή ανάλυση και χωρίς υδατογράφημα.

 

 

Εγγραφείτε και λάβετε ενημερώσεις για νέα έργα!

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ