Αρχιτεκτονική Κατοικιών. Διακόσμηση Εσωτερικού Χώρου. Ανακαίνιση Σπιτιού. Εσωτερικός Σχεδιασμός Διαμερίσματος. Φωτορεαλισμός.

ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ / ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ / ΦΩΤΟΡΕΑΛΙΣΜΟΣ

Υπνοδωμάτιο, Φωτορεαλιστικό - www.pzarch.gr
Υπνοδωμάτιο, Κάτοψη - www.pzarch.gr

Η κύρια διαφορά της νέας προτεινόμενης διαμόρφωσης του υπνοδωματίου σε σχέση με την υπάρχουσα διάταξη, είναι η απομάκρυνση του κρεβατιού από το παράθυρο και  η τοποθέτησή του απέναντι από τη ντουλάπα. Αυτό επιτρέπει την καλύτερη χρήση του διαθέσιμου χώρου, με εκμετάλλευση του τοίχου απέναντι από τη ντουλάπα και δημιουργία ενός άνετου χώρου εισόδου στο δωμάτιο. Η αλλαγή της θέσης του κρεβατιού βοηθάει στην ισορροπία του χώρου, έτσι όπως πλέον κάθε γωνία του υπνοδωματίου είναι  εξίσου σημαντική. Το παράθυρο τώρα δεν βρίσκεται ακριβώς πίσω από το παράθυρο, αλλά στο πλάι και σε εύλογη απόσταση από αυτό, προσφέροντας οπτικές φυγές προς τα έξω και αποτελώντας ταυτόχρονα ένα ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο του χώρου.

Τα έπιπλα που έχουν επιλεγεί, είναι όλα λευκά και σε ουδέτερες αποχρώσεις, ακολουθώντας απλές φόρμες. Η υπάρχουσα βιβλιοθήκη έχει αντικατασταθεί από μία καινούργια ξύλινη βιβλιοθήκη, η οποία ταιριάζει καλύτερα με τα νέα έπιπλα. Στην οροφή, προστίθεται μία γύψινη κορνίζα. Όλοι οι τοίχοι βάφονται σε μία απαλή απόχρωση πράσινου, η οποία σε συνδυασμό με τα λευκά έπιπλα, χαρίζει μία αίσθηση ηρεμίας στο χώρο καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

 

Αρχιτέκτονας: Παναγιώτης Ζάκκας

Χρόνος Μελέτης: 2015

 

Εγγραφείτε και λάβετε ειδοποιήσεις για νέα έργα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ

EMAIL NEWSLETTER